Krémová zmrzlina z voňavých lískových oříšků Piemonte pohladí všechny vaše smysly. Jakmile ochutnáte první lžičku, nebudete moci přestat!
Omamné spojení oříšků a smetany
Zmrzlinu připravujeme z vlastního lískooříškového másla. Jeho omamnou chuť a lehkou konzistenci mají na svědomí lehce opražené piemontské oříšky, které vynikají podmanivou vůní a jsou přirozeně nasládlé. Smetana jejich jemnost jen podtrhne.
Lískáče, nad kterými roztajete
Lepší oříšky než ty s označením TGT Piemont na světě nenajdete, proto pro ně jezdíme přímo do Itálie. Dohlížíme na jejich pěstování, sklizeň i pražení, aby se k vám dostaly ve své nejlahodnější podobě a neztratily nic ze své jedinečné chuti, vůně a výživové kvality.
Na lžičku i do dezertu
Možná se neudržíte a budete zmrzlinu ujídat rovnou z kelímku. Zkuste ji ale přidat také na palačinky nebo vafle, skvěle se bude vyjímat v ledové kávě a na zmrzlinových pohárech.
I hříšné záležitosti děláme poctivě
Ani při mlsání byste neměli dělat žádné kompromisy, to věděl už František Myšák ve své vyhlášené prvorepublikové cukrárně. A protože ctíme cukrářské řemeslo, používáme jen ty nejkvalitnější suroviny – lískové oříšky z Piemonte jsou toho sladkým důkazem.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.