Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Krém Gianduia

228 Kč 1 267 Kč / 1 kg

 180 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodný krém, ve kterém se snoubí chuť voňavých lískových oříšků Piemonte se sladkou čokoládou.
Jakmile ochutnáte první lžičku, nebudete moci přestat.

Krém Gianduia

Omamné spojení oříšků a čokolády

Křupavé lískové oříšky upražené tak, aby dokonale vynikla jejich chuť a vůně, jsme rozemleli a spojili s mléčnou čokoládou do jemného krému. Tuto geniální kombinaci vymysleli v Turíně, srdci Piemonte. A my nemůžeme jinak, než tuto tradici následovat.

Oříšky světové kvality

Lepší oříšky než ty s označením TGT Piemont na světě nenajdete, proto pro ně jezdíme přímo do Itálie. Pyšní se podmanivou vůní a nasládlou chutí, které ještě víc vynikají právě ve spojení s čokoládou. Neodolatelná kombinace!

Krém Gianduia
Krém Gianduia

Na lžičku či palačinku

Naprosto pochopíme, když budete krém Gianduia ujídat rovnou ze skleničky. Jeho jemná a snadno roztíratelná textura si ale přímo žádá namazat na palačinku nebo křupavý toust. Ideální snídaně pro rozmarná rána.
Krém Gianduia

I hříšné záležitosti děláme poctivě

Ani při mlsání byste neměli dělat žádné kompromisy, to věděl už František Myšák ve své vyhlášené prvorepublikové cukrárně. A protože ctíme cukrářské řemeslo, používáme jen ty nejkvalitnější suroviny – lískové oříšky z Piemonte jsou toho sladkým důkazem.
Krém Gianduia

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy, másla a krémy
Hmotnost: 180 g
Složení: Lískový ořech TGT z Piemontu 50%, cukr, inulin, kakao, sušené mléko, sojový lecitin
? Energetická hodnota: 2204 KJ/529 kcal
? Tuky: 33 g
? z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7 g
? Sacharidy: 46 g
? z toho cukry: 28 g
? Bílkoviny: 9,6 g
? Sůl: 0,1 g
? Vláknina: 0 g
Alergeny: 5,6,7,8
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: