Krémová zmrzlina ze sladkých sicilských mandlí vás omámí a osvěží zároveň. Přeneste se za italským sluncem a okuste bezstarostnou dolce vita.
Mandle v té nejsladší podobě
Zmrzlinu vyrábíme z vlastního jemného mandlového másla připraveného z nejsladších mandlí pod sluncem. Sicilské mandle z Avoly mají přirozeně lahodnou chuť, kterou podtrhuje pečlivé upražení a vyšlehaná smetana.
S láskou ze Sicílie
Máme tu čest si pravidelně vybírat mandle z malé sicilské louskárny, kde si je sami pěstují a šetrně sklízí. Jejich počet je každoročně velmi omezený, proto si mandlí dovezených do Prahy o to víc ceníme. S ochutnáváním neotálejte, další budou až příští rok!
Ke kávě i do kávy
Mandlovou zmrzlinu můžete bez okolků mlsat rovnou z kelímku, skvěle se ale hodí také vylepšení pohárů nebo palačinek. Doporučujeme ji vyzkoušet také v affogatu – stačí kopeček zmrzliny zalít dobrým espressem.
Poctivé řemeslo začíná u kvalitních surovin
Navazujeme na tradici vyhlášené prvorepublikové cukrárny a víme, že k věhlasu vede dlouhá cesta. Proto ani pro ty nejlepší ingredience, jako jsou třeba mandle z Avoly, neváháme jet světa kraj.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.