Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Věneček

Vegan
135 Kč 1 500 Kč / 1 kg

90 - 100 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Věneček z odpalovaného těsta plněný jemným žloutkovo-vanilkovým krémem a politý fondánem.
Tradiční zákusek, který lidem oslazoval život už v dobách Františka Myšáka – stejně jako dnes.

Věneček

Vejce, máslo, vanilka

To je základ našich věnečků. Díky mléku v odpalovaném těstě jsou věnečky hezky vláčné – a se štědrou porcí žloutků, másla, mléka a vanilky z Madagaskaru v krému zase chutnají jako nebe.

Aristokratický původ

Mohlo by se zdát, že jsou věnečky obyčejným a všedním zákuskem. Přitom jejich historie sahá několik století dozadu – pravděpodobně až na francouzské královské dvory, kde tamní cukráři ohromovali panstvo profiterolkami z odpalovaného těsta. Plněné odpalované těsto s krémem se pak dostalo i k nám, dostalo tvar věnečku a perfektní zákusek byl na světě!

Věneček
Věneček

Léty ověřený recept

Věnečky byly stálicí cukrářského pultu i za dob Františka Myšáka. My na jeho tradici navazujeme, a tak je pečeme stejně jako on – z kvalitních surovin a podle ověřených tradičních postupů.

Věneček

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dorty a zákusky
Hmotnost: 90 - 100 g
Složení: vejce, plnotučné mléko, cukr, vanilkový lusk, mouka, kukuřičný škrob, máslo, slunečnicový olej, sůl
? Energetická hodnota: 1362 kJ/325 kCal
? Tuky: 15 g
? z toho nasycené mastné kyseliny: 7.2 g
? Sacharidy: 43 g
? z toho cukry: 34 g
? Bílkoviny: 5.2 g
? Sůl: 0.36 g
? Vláknina: 0 g
Alergeny: 1, 3, 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: