Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Rakvičky

Momentálně nedostupné
155 Kč 2 385 Kč / 1 kg

65 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro někoho retro zákusek, pro jiného vzpomínka na dětství a víkendové návštěvy cukrárny.
A přesně tam se přenesete, když k našim rakvičkám přidáte domácí šlehačku.
Lepší tečku za svátečním obědem horko těžko seženete!

Rakvičky

Žloutky a cukr, nic víc

Na přípravu perfektních rakviček jsou potřeba jen žloutky a moučkový cukr. Zní to jednoduše, ale jak už to bývá, cukrářská praxe je mnohem složitější. Těsto musí být perfektně vyšlehané, ale ta pravá alchymie začíná až v troubě, kde musíte pohlídat čas, teplotu i způsob pečení. A to jsme naštěstí vychytali za vás, abyste si rakvičky užili bez práce.

Ryze český zákusek

Rakvičku kromě Česka nikde jinde nenajdete, takže jde pravděpodobně o náš původní zákusek, jehož začátek se datuje do první poloviny 20. století. Za tu dobu se moc nezměnila – základem je křehoučké žloutkové těsto, které se peče v kovových formičkách vymazaných sádlem. A přesně tak to děláme i my.

Rakvičky
Rakvičky

Se šlehačkou i náplní

I s obyčejnými rakvičkami se dá cukrářsky vyhrát a ohromit. Rakvičku totiž můžete namočit v čokoládě nebo naplnit – pařížskou šlehačkou nebo vaječným likérem. Chybu však určitě neuděláte, když je budete servírovat klasicky se šlehačkou.
Rakvičky

Poctivost v každém soustu

Vycházíme z tradice prvorepublikové cukrárny Františka Myšáka, a proto děláme stejně jako on všechno tradičně – z kvalitních surovin podle původních receptur. Proto v našich rakvičkách nenajdete žádné zlepšováky ani levné suroviny. U nás totiž k dokonalosti nevedou žádné zkratky, ale jen poctivý přístup, který poznáte v každém soustu.
Rakvičky

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky a čokoláda
Hmotnost: 65 g
Složení: cukr,vejce
? Energetická hodnota: 1959 KJ/468 kcal
? Tuky: 7,6 g
? z toho mastné kyseliny: 2 g
? Sacharidy: 94 g
? z toho cukry: 94 g
? Bílkoviny: 4,5 g
? Sůl: 0,04 g
? Vláknina: 0 g
Alergeny: 1a,8
Skladování: Skladujte v suchu a při stále teplotě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: