Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Likérová špička

135 Kč 1 688 Kč / 1 kg

 80 - 95 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zakousněte se do lahodné špičky z vyhlášené cukrárny Myšák!
Samozřejmostí jsou ty nejlepší suroviny a domácí vaječný likér uvnitř.

Likérová špička

Navazujeme na prvorepublikovou tradici cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici

Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravujeme klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.

Zákusky, jaké pamatujete z dětství

V Myšákovi se držíme české klasiky, do které dáváme svůj nápad. A taky suroviny, o kterých víme a chceme říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vracíme se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Likérová špička
Likérová špička

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. My jsme si na ně nechali v rodinné sklárně Rückl v Nižboru vyrobit foukané a ručně broušené sklenice z českého křišťálu. Kolekce nazvaná Lady pochází ze starých archivů a původního katalogu sklárny ze 30. let minulého století.

Likérová špička

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dorty a zákusky
Hmotnost: 80 - 95 g
Složení: vejce, šlehačka, čokoláda tmavá 53% a 70%, cukr, vanilkový lusk, kondenzované mléko, máslo, rum Božkov, mléko, mouka, kakaové máslo, sušené mléko
? Energetická hodnota: 2341 kJ/559 kCal
? Tuky: 39 g
? z toho nasycené mastné kyseliny: 23 g
? Sacharidy: 44 g
? z toho cukry: 37 g
? Bílkoviny: 5.4 g
? Sůl: 0.14 g
? Vláknina: 0 g
Alergeny: 1, 3, 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: