Za každou tabulkou čokolády Ajaly stojí pečlivý a zodpovědný výběr surovin, férový přístup k farmářům a spousta ruční práce. Jen tak je možné s hrdostí a čistým svědomím ze světa čokolády nabídnout to nejlepší.
Výběrové kakaové boby
Výrobci čokolády Ajaly vybírají nejlepší kakaové boby od drobných pěstitelů z celého světa a to nejen s ohledem na jejich chuť, ale také udržitelný způsob pěstování. Šetrným zpracováním v nich zachovávají zdraví prospěšné látky a nechávají vyniknout jedinečný charakter daný jejich původem.
Poctivá výroba
Celý proces přeměny kakaových bobů v lesklou a křupavou tabulku čokolády májí výrobci čokolády Ajaly ve svých rukou. Boby nejprve jeden po druhém třídí, poté jemně praží, drtí a melou mezi žulovými kameny. Čokoládu následně temperují, vtiskávají jí ikonický tvar a s láskou ji ručně zabalí.
Chuťový zážitek
Ajala čokolády chutnají jinak než ty, na které běžně narazíte v supermarketech. Nabízí bohaté, rozmanité tóny, které roztančí vaše pohárky a naladí vaše smysly. Každý kousek vás přiměje se zastavit a ponořit se do objevování nových chuťových dimenzí.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.