Těsto perníčkové 350g

K vyzvednutí od 21.11.
195 Kč 557,14 Kč / 1 kg

350 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak na ty nejlepší perníčky pod stromečkem?

  1. Těsto krátce propracujte na pomoučeném vále a vyválejte na tloušťku cca 0,5 cm.
  2. Vykrajujte tvary, přeneste je na plech s pečicím papírem a potřete rozšlehaným vejcem.
  3. Pečte v předehřáté troubě: horkovzduch 165 °C, klasický ohřev: 175 °C, doba pečení: 10–15 minut (podle velikosti perníčků).


Ať žije pečení a poctivé těsto! 

Těsto perníčkové 350g

Navazujeme na prvorepublikovou tradici cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici

Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravujeme klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.

Zákusky, jaké pamatujete z dětství

V Myšákovi se držíme české klasiky, do které dáváme svůj nápad. A taky suroviny, o kterých víme a chceme říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vracíme se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Těsto perníčkové 350g
Těsto perníčkové 350g

Do cukrárny Františka Myšáka chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. 

Těsto perníčkové 350g

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoce
Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, MÁSLO, med, VEJCE, perníkové koření, kypřicí látky: hydrogenuhličitan sodný
Alergeny: Lepek – 1, Mléko – 7, Vejce – 3

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola