Zveme vás na již tradiční brunch, který společně připraví šéfcukrář Lukáš Pohl s novým šéfkuchařem připravovaného Myšáka na Hradě Filipem Hrušovským. Vánoční brunch se odehraje v horním patře cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici první adventní víkend.
V ceně menu je uvítací sklenka bublinek Pinot Noir Brut Nature 2022 Bidule a také si můžete přikoupit vinné párování k dalším chodům. V případě speciálních alergií a diet nás, prosím, kontaktujte předem.
šunková rolka s medovo-hořčičným tvarohem, pažitka, kandovaná pomerančová kůra Víno: Blahotická Milerka 2023 Tomáš Trejbal, Mělník, Mělnická podoblast, Čechy
tatarák z Kuchyně v mini croissantu, lanýžová majonéza, řeřicha, sušený žloutek Víno: Welschriesling 2023 Martin Vajčner, Hodonice, Znojemská podoblast
Výběr z hlavních chodů:
1. vejce Masaryk s křenovou omáčkou a pražskou šunkou Víno: Riesling Sans soufre natural 2018 Nepraš, Pavlov, Mikulovká podoblast
2. vejce Masaryk s uzeným lososem, lososový kaviár, créme fraiche Víno: Pinot Blanc 2023 Petr Michálek, Bzenec, Slovácko, Morava
Výběr z dezertů
1. pražský koláč s vaječňákovým krémem
2. perníček plněný povidly v čokoládě
Víno: Pinot - Chardonnay Extra dry Punkista, Velké Bílovice, Velkopavlovická podoblast, Morava
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.