Vanilkový cukr s pravou madagaskarskou vanilkou povýší vaše pečení na profesionální úroveň.
Do granoly nebo jako zdravá svačina či na pečení.
Kvalitní holandské kakao.
Do 500ml mléka přidáme 60g naší sypké směsi a za stálého míchaní přivedeme k varu. Po provařeni stáhneme z ohně a zamícháme 2 žloutky a čajovou lžičku másla pro zjemnění....
Krémům i těstům dodá výraznou kávovou chuť. Zásadní složka poháru Myšák.
Základní surovina na karamelové větrníky Myšák.
Do štrúdlu, bábovek nebo do žemlovky.
Vlašské ořechy v kávovém karamelu. Na pečení, do krémů nebo na zdobení pohárů.
Karamelizované italské lískové oříšky. Součást poháru Myšák.
Luxusní ozdoba dezertů nebo jen tak na mlsání
Do 70g mléka přidáme 35g naší směsi a za stálého míchaní prohřejeme v rendlíku. Podáváme s čerstvě vyšlehanou šlehačkou.
Francouzská hořká čokoláda s kakaovým máslem. Stačí nahřát ve vodě a můžete polévat či potahovat.
Kvalitní čokoláda na polevy, krémy nebo jen tak na mlsání.
Kvalitní čokoláda na polevy, na krupicovou kaši nebo jen tak na mlsání.
17cm, 3-4g Druh: Bourbon Vanilla Druh latin: Vanilla Planifolia Země původu: Indonesia Oblast: Sulawesi
17cm, 3-4g Druh: Bourbon Vanilla Druh latin: Vanilla Planifolia Země původu: Madagaskar Oblast: Sava
17cm 6-8g Druh: Tahitian Vanilla Druh latin: Vanilla Tahitensis Země původu: Francouzská polynésie Oblast: Tahiti