Hodí se třeba s loupákem nebo jen tak samotný. Pro větší znalce se s ním dá naplnit croissant jako to děláme my.
Základní surovina na karamelové větrníky Myšák.
Slaný smetanový karamel, francouzská mléčná čokoláda, griliáš z italských lískových oříšků. Uchovávejte v lednici.
Na zdobení pohárů, do horké čokolády nebo na přikusování ke kávě. V Myšákovi jimi zdobíme vánoční stromeček.
Cukrářské piškoty. Na tiramisu nebo nepečený dort.
Tradičně netradiční perníčky s rumovou příchutí. Přikusujte k čaji.
Kokos, vejce a cukr. Ideální na laskonky nebo na mlsání. A jsou bez lepku!
Myšákova verze tradičních čajových sušenek vás zaručeně přenese do dětství.
Namáčet v čokoládě nebo na zdobení dortů. Ideální k čaji nebo kávě.
Hořká čokoláda ve tvaru, který znáte z dětsví.
Kvalitní francouzská hořká čokoláda od společnosti Valrhona.
Hořká mléčná čokoláda s rumovými perníčky.
Francouzská hořká čokoláda ve spojení se sladkou rakvičkou.
Francouzská hořká čokoláda s lískovými oříšky v karamelu.
Hořká francouzská čokoláda s ovocem sušeným mrazem.
Kvalitní čokoláda na polevy, krémy nebo jen tak na mlsání.
Kvalitní čokoláda na polevy, na krupicovou kaši nebo jen tak na mlsání.
Francouzská čokoláda a kakaové boby.
Signature granola z Myšáka s mandlemi a griliášem. Podáváme s kvalitním jogurtem a medem.
Jediná granola bez laktózy, s malinovou čokoládou a s ovocem sušeným mrazem.
Karamelizované italské lískové oříšky. Součást poháru Myšák.
Karamelizované španělské mandle, jen tak na zobání.