Čerstvé mléko z farmy Diviš 4,5 - 4,9% tuku
Přírodní tvaroh z farmy Diviš 14% tuku
Hodí se třeba s loupákem nebo jen tak samotný. Pro větší znalce se s ním dá naplnit croissant jako to děláme my.
Linecké těsto s pořádnou dávkou másla. Ideální na koláč nebo slepované linecké.
Listové těsto na jablečný závin nebo třeba francouzský tarte-tatin.
Krémům i těstům dodá výraznou kávovou chuť. Zásadní složka poháru Myšák.
Základní surovina na karamelové větrníky Myšák.
Do štrúdlu, bábovek nebo do žemlovky.
Slaný smetanový karamel, francouzská mléčná čokoláda, griliáš z italských lískových oříšků. Uchovávejte v lednici.
Francouzská hořká čokoláda s kakaovým máslem. Stačí nahřát ve vodě a můžete polévat či potahovat.
Karamelizované italské lískové oříšky. Součást poháru Myšák.
Vlašské ořechy v kávovém karamelu. Na pečení, do krémů nebo na zdobení pohárů.
Luxusní ozdoba dezertů nebo jen tak na mlsání
Vanilkový cukr s pravou madagaskarskou vanilkou povýší vaše pečení na profesionální úroveň.
Do granoly nebo jako zdravá svačina či na pečení.
Kvalitní holandské kakao.
Do 500ml mléka přidáme 60g naší sypké směsi a za stálého míchaní přivedeme k varu. Po provařeni stáhneme z ohně a zamícháme 2 žloutky a čajovou lžičku másla pro zjemnění....
Do 70g mléka přidáme 35g naší směsi a za stálého míchaní prohřejeme v rendlíku. Podáváme s čerstvě vyšlehanou šlehačkou.
Kvalitní čokoláda na polevy, krémy nebo jen tak na mlsání.
Kvalitní čokoláda na polevy, na krupicovou kaši nebo jen tak na mlsání.