Dělat domácí listové těsto je fuška, tak to nechte na nás! Nedáváme do něj žádné konzervanty ani jiné pomocníčky, jen mouku, sůl, vejce, ocet a spoustu másla. A tak to má být....
Hodí se třeba s loupákem nebo jen tak samotný. Pro větší znalce se s ním dá naplnit croissant jako to děláme my. 200g
Řemeslná čokoláda od společnosti Ajala ve spojení s naším griliášem. Nemohli jsme vybrat, která je lepší, tak vznikly obě. 45g
Francouzská čokoláda Valrhona 29% ve tvaru který znáte z dětství. 60g.
Řemeslná čokoláda od společnosti Ajala. 45g
Francouzská čokoláda Valrhona 70% nebo 29%. 100g
Karamelizované španělské mandle, jen tak na zobání. 100g
Karamelizované italské lískové oříšky. Součást poháru Myšák. 100g
Základní surovina na karamelové větrníky Myšák. 200g
Cukrářské piškoty. Na tiramisu nebo nepečený dort. 100g
Myšákova verze tradičních čajových sušenek vás zaručeně přenese do dětství. 100g
Namáčet v čokoládě nebo na zdobení dortů. Ideální k čaji nebo kávě. 100g
Tradičně netradiční perníčky s rumovou příchutí. Přikusujte k čaji. 100g
Druh: Bourbon Vanilla Země původu: Indonésie
Francouzská jahodová čokoláda Valrhona ve tvaru, který znáte z dětsví. 60g
Na zdobení pohárů, do horké čokolády nebo na přikusování ke kávě. V Myšákovi jimi zdobíme vánoční stromeček. 30g
Nastavení