Adventní kalendář

848 Kč 3 533,33 Kč / 1 kg

240 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oslaďte si čekání na Štědrý den adventním kalendářem z cukrárny Myšák.
Obsahuje tři druhy nugátů. Nugát z lískových ořechů z Piemonte a mléčné čokolády Valrhona Satilia. Nugát z pistácií Bronte D.O.P. a bílé čokolády Valrhona Ivore. Nugát z mandlí z Avoly a mléčné čokolády Valrhona Satilia.

Adventní kalendář

Před Vánoci se cukrárna rozvoní čokoládou

Ručně tu vyrábíme tři druhy nugátů z čokolád od francouzské značky Valrhona a italských ořechů - piemontských lískových ořechů, sicilských mandlí Avola a pistácií Bronte - a těmi je naplněný tento adventní kalendář.

Okénka kalendáře odkazují na průčelí domu, ve kterém cukrárna sídlí.

Fasáda ve stylu art deco s geometrickými obrazci v národních barvách, jak ji známe dnes, vznikla v roce 1923. Přestavbu provedl Josef Čapek, ale autorem prý byl architektonický génius Josef Gočár - velký kamarád pana Myšáka. Ve stylu art deco je také interiér, ve kterém se zachovaly některé původní prvky jako vitríny u vchodu.


Adventní kalendář
Adventní kalendář

Ruční práce z cukrárny Myšák

Naše nugáty vznikají ručně a s pečlivostí, kterou poznáte už na první kousnutí. Oslaďte si čekání na Štědrý den!

Adventní kalendář

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoce
Hmotnost: 240 g (24 x 10 g)
Složení: lískový ořech TGT Piemont 32 %, mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin), mořská sůl, sicilská mandle Avola 32 %, pistáciový ořech Bronte D.O.P 32 %, bílá čokoláda 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky)
? Energetická hodnota: 2555 KJ / 610 kcal
? Tuky: 41 g
? z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g
? Sacharidy: 47 g
? z toho cukry: 44 g
? Bílkoviny: 11 g
? Sůl: 0,86 g
Skladování: Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–⁠18 °C.
Alergeny: 1, 6, 7, 8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola